Flagship shop Würth Den Bosch
22/03/2021

De Würth-Groep gaat aan de slag met AXI's Store Auditing App

Na een testperiode van twee maanden kiest de internationale Würth-Groep ervoor om AXI's Store Auditing App in te zetten in al hun filialen in Nederland.

 

De Würth-Groep is een internationaal handelsconcern in montage- en bevestigingsmaterialen met meer dan 400 ondernemingen in 80 landen. Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat onder meer bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag in de B2B markt.



Accountmanager Glenn Logtenberg ging langs bij de organisatie voor een live kennismaking met de AXI Store Auditing App in september 2020 op het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. in ‘s-Hertogenbosch. Jurgen de Lange, Manager Shops bij Würth, was erg onder de indruk van de mobiele oplossing, die ingezet zal worden om de Nederlandse winkels te beoordelen op de vooraf vastgestelde aandachtspunten. Om de shop coördinatoren een goede indruk te kunnen geven, gingen ze reeds enthousiast aan de slag met de gratis testversie.



Na een testperiode van twee maanden was de Manager Shops overtuigd van AXI’s oplossing en zal de organisatie er in al hun filialen mee aan de slag gaan vanaf april 2021.