AXI RS koppeling met SAP
25/04/2016

AXI lanceert SAP koppeling op basis van SAP Process Integration

Dankzij de realtime koppeling tussen AXI RS en het SAP PI platform is informatie uit beide platformen steeds actueel en betrouwbaar en vanuit alle verkoopkanalen benaderbaar.

 

 

AXI is een van de eerste POS leveranciers in de Benelux die via het moderne SAP Process Integration (SAP PI) platform een realtime koppeling met SAP heeft gerealiseerd. De integratie tussen SAP en het AXI RS omnichannel platform is in maart 2016 in productie genomen bij een grote Belgische retailketen.

 

 

Correcte & realtime informatie

 

De koppeling is een grote stap in het omnichannel denken. Zowel in AXI RS als in SAP is de informatie actueel en betrouwbaar en vanuit alle verkoopkanalen benaderbaar.

 

'Dat voorraadstanden enkel ’s nachts administratief worden bijgewerkt, is achterhaald', vindt Mike Snepvangers, directeur AXI Retail. 'In omnichannel draait alles om juiste, realtime informatie. Stel dat je als consument op de webshop kijkt of een artikel nog voorradig is bij een gekozen winkelfiliaal, dan wil je dat de voorraadstatus actueel is. Daartoe dient de administratie 'in sync' te zijn met de realiteit. Via een realtime koppeling worden alle verkooptransacties en andere vooraadmutaties (transfers, derving...) die in AXI RS worden vastgelegd, direct aan SAP aangeboden en daar administratief verwerkt. Omgekeerd worden alle mutaties uit SAP, denk aan artikel- of prijsupdates, realtime in AXI RS verwerkt waardoor de prijs aan de kassa altijd actueel en correct is.'

 

'De volledige integratie architectuur is gebaseerd op webservices en sluit daarom perfect aan bij onze eigen strategie', zo besluit Snepvangers.

 

 

Meer informatie? Contacteer Mike Snepvangers