AXI Group COVID-19 maatregelen

Algemeen
13 maart 2020
Navolgend aan de laatste berichtgeving omtrent COVID-19, nemen wij binnen de AXI Group de nodige maatregelen. Lees hier alle details.

Navolgend aan de laatste berichtgeving omtrent COVID-19, nemen wij binnen de AXI Group de volgende maatregelen met als focus uw en onze veiligheid en gezondheid en het garanderen van onze dienstverlening voor uw business projecten:

  • onze consultants werd gevraagd om zoveel mogelijk contacten op de werkvloer te vermijden en bij voorkeur van thuis te werken, uiteraard in overleg met u
  • meetings worden bij voorkeur online en remote georganiseerd in plaats van op locatie en/of op kantoor
  • onze events worden verplaatst en/of gaan volledig online door.

Deze maatregelen blijven alvast van kracht tot eind maart 2020.

Indien uw organisatie nood heeft aan ondersteuning om telewerken mogelijk te maken, helpen wij graag om u hierbij te ondersteunen.

Een specifieke kerngroep vanuit het management houdt de berichtgeving van overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten nauwlettend in het oog en evalueert de situatie van dag tot dag.

Wij hopen u hier voorlopig voldoende mee geïnformeerd te hebben. Voor al uw vragen kan u zeker en vast uw contactpersoon binnen de AXI Group contacteren. Bedankt voor uw begrip en uw medewerking.

Paul Peeters, CEO AXI Group