AXI & CM Payments partnership
07/11/2018

AXI en CM.com tekenen 'new payments' partner overeenkomst

Met iDEAL QR kunnen consumenten in de fysieke winkel eenvoudig met smartphone betalen bij de kassa, de self-checkout, de mobile POS en de bestelzuil.

 

 

AXI en CM.com hebben een partnership afgesloten voor o.a. de betaalmethode iDEAL QR waarbij consumenten in de fysieke winkel eenvoudig met smartphone kunnen betalen bij de kassa, de self-checkout, de mobile POS en de bestelzuil.

 

CM.com is een payment service provider die continu bezig is met de ontwikkeling van innovatieve betaaloplossingen. CM.com leverde ondermeer de techniek achter AH Tap To Go, de eerste Europese kassaloze check-out.

 

De partnerovereenkomst die AXI met CM.com sloot, legt de basis voor de integratie van de iDEAL QR betaalmethode in de verschillende AXI RS kassaoplossingen.

 

 

iDeal QR in de fysieke winkel

 

Mike Snepvangers, commercieel Directeur AXI: 'In de online wereld is iDEAL QR de meest gebruikte betaalmethode. Het is dan ook een logische stap om het gebruiksgemak van iDEAL QR beschikbaar te stellen in de fysieke winkel. Door toevoeging van de iDEAL QR betaalmethode aan onze kassa-oplossingen maken we van de smartphone van de klant een mobiel pinapparaat. Kan het nog gebruiksvriendelijker?'

 

 

Consument bepaalt met welke betaalmethode hij wil afrekenen

 

Viola de Bruijn, Business Development Manager Payments bij CM.com, ziet het betaallandschap drastisch veranderen. 'In Nederland is het betaallandschap erg verknipt. Er zijn veel betaalmethoden en mijn visie is dat het de consument is die gaat bepalen met welke betaalmethode hij het liefst betaalt. In China is het bijvoorbeeld heel gebruikelijk om alles mobiel te betalen met gebruik van QR codes.'

 

De twee gevestigde bedrijven in Breda kijken alvast uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

 

 

Meer informatie? Neem contact op met Willem Bless