IBM Cloud Integration oplossingen

Naadloos, veilig en snel uw data en applicaties integreren.

 

Wilt u uw ICT-landschap optimaliseren en innovatie en groei bevorderen? Al vele jaren is AXI een IBM Business Partner en beschikken wij over consultants met diepgaande kennis van en jarenlange ervaring met de IBM integration stack. 

 

De IBM integration stack laat toe om applicaties snel met elkaar te verbinden met behulp van de nieuwste API-, applicatie-, en data-integratietechnieken; steeds met de vereiste security- en governance processen.

 

AXI kan u helpen om deze product stack te implementeren, te configureren en te integreren in uw organisatie.

 

Ontdek op deze pagina de verschillende capabilities van het IBM Cloud Pak for Integration: IBM's flexibele integratieplatform.

Ik heb interesse in de IBM Cloud Integration oplossingen
Header logo

IBM Cloud Pak for Integration

IBM Cloud Pak for Integration biedt een krachtig, geïntegreerd platform voor het implementeren van gecontaineriseerde integratiemogelijkheden.

 

Dankzij het all-in-one Cloud Pak for Integration platform kan uw organisatie eenvoudig applicaties, systemen en services verbinden als onderdeel van een beheerde, schaalbare en veilige omgeving.

 

Voorheen door IBM aangeboden als aparte tools. Vanaf nu beschikbaar in één flexibel platform. Maak kennis met de IBM cloud integratie oplossingen.

axi

IBM App Connect Enterprise

 

De IBM App Connect Enterprise integratietool combineert de vertrouwde technologieën van IBM Integration Bus met IBM App Connect Professional en cloud-native technologieën. Het resultaat is een platform dat de ruime integratiebehoeften ondersteunt die hedendaagse organisaties nodig hebben om hun digitale transformatie te ondersteunen.

 

U kunt IBM App Connect Enterprise gebruiken om applicaties met elkaar te verbinden, ongeacht de berichten-indelingen of protocollen die ze ondersteunen. Dankzij deze connectiviteit kunnen diverse applicaties communiceren en gegevens uitwisselen met andere applicaties in een flexibele, dynamische en uitbreidbare infrastructuur.

 

Kortom, IBM App Connect Enterprise routeert, transformeert en verrijkt berichten van de ene locatie naar de andere locatie.

axi

IBM MQ

 

De IBM MQ integratietool laat toe om toepassingen op verschillende tijdstippen en in diverse computer omgevingen met elkaar te laten communiceren.

 

IBM MQ ondersteunt de uitwisseling van informatie tussen applicaties, systemen, services en bestanden door het verzenden en ontvangen van berichtgegevens via berichtwachtrijen. Dit vereenvoudigt het maken en onderhouden van bedrijfsapplicaties. IBM MQ werkt met een breed scala aan computerplatformen en kan worden ingezet in on-premises, cloud en hybrid cloud omgevingen.

axi

IBM API Connect

 

De IBM API Connect integratietool biedt een geïntegreerd aanbod voor API-beheer met features en tools voor alle fasen van de API-levenscyclus. De belangrijkste stappen van de API-levenscyclus zijn maken, beveiligen, beheren, socialiseren en analyseren.

 

IBM API Connect biedt geoptimaliseerde mogelijkheden voor de marktleidende IBM API-beheeroplossingen. Naast de mogelijkheid om te implementeren in complexe, multi-cloud-topologieën, staat IBM API Connect garant voor betere ervaringen voor ontwikkelaars en cloudbeheerders in uw organisatie.

De voordelen van de all-in-one IBM Cloud Pak for integration

Met de all-in one IBM Cloud Pak for Integration kunt u:

 

  • nieuwe instances van de Cloud Pak mogelijkheden implementeren en beheren dankzij IBM Cloud Pak for Integration Instance.
  • eenvoudig navigeren in de IBM Automation UI.
  • toegangsservices voor authenticatie, logboekregistratie en monitoring verlenen, evenals functies voor het beheren van gebruikers instellen dankzij de IBM Cloud Pak basisservices.
  • Via integratietracering de transacties in IBM Cloud Pak voor integratie met Operations Dashboard vlot opvolgen.
  • Integratiestromen met App Connect Designer creëren.
  • uw toepassingen die gebeurtenissen produceren voor Kafka-onderwerpen als gebeurtenisbron beschrijven en details eenvoudig communiceren met de toepassingsontwikkelaars dankzij Event Endpoint Management.
  • toegang krijgen tot beveiliging, controle en aanvullende services dankzij de DataPower Gateway.

Waarom kiezen voor AXI als integratie partner?

AXI biedt organisaties een end-to-end integratie aanpak aan. Naast het opzetten van een degelijke integratie-architectuur, kunt u bij AXI terecht voor de realisatie en de uitwerking van uw integratieprojecten. Uiteraard zorgen we voor het correct en proactief beheer van de in gebruik zijnde integratie-platformen en de daarop draaiende oplossingen via een transparante service overeenkomst.

 

Kortom, bij AXI kunt u rekenen op de resources, de kennis én de jarenlange ervaring en expert integration skills om uw organisatie bij te staan in elke fase van uw integratie journey.

 

We sommen de drie belangrijkste redenen nog even voor u op:

Stevig team van integratie consultants

Het integratie-team bestaat enerzijds uit integratie-architecten die de uitvoering van een integratie maturity assessment voor hun rekening nemen en een integratiestrategie en integratiereferentie-architectuur voor u kunnen opstellen.

 

Daarnaast kunt u steunen op de know-how van onze integratie engineers voor de opzet van integratieplatformen en de implementatie en het beheer van de integratie-oplossingen. U kunt ook rekenen op onze engineers voor de opleiding en de training van eindgebruikers. 

De beste technology stacks voor uw specifiek project

Als business partner van IBM, Microsoft en Gravitee.io kunt u rekenen op proven tech stacks die ons toelaten om te kiezen voor de technologie die het beste aansluit bij uw noden én bij uw concreet integratieproject.

Onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise

Dankzij onze ervaring en opgebouwde expertise hebben we reeds heel wat organisaties geholpen bij hun integratieprojecten.

 

Gaande van architectuuropdrachten tot het inrichten van een integratie Center of Excellence, het installeren en configureren van integratie- en API-platformen en het implementeren en beheren van integratie-oplossingen.

On-demand webinar

Kies de best passende integratie strategie voor uw toekomstbestendig ICT-landschap

 

Tijdens dit webinar legt Niek Jacobsen, integration architect bij AXI, in 30 minuten uit waarom een goed doordachte en goed onderbouwde integratiestrategie essentieel is. Via best practices en guidelines tonen we hoe u zo'n strategie kunt opstellen en dient te implementeren op maat van uw organisatie.

 

Door het ontwikkelen van een IT-architectuur waarin alles op een geschikte manier met elkaar verbonden is, zorgt u ervoor dat uw organisatie efficiënt werkt én het vermogen heeft om zich snel aan te passen aan de steeds sneller veranderende verwachtingen van de markt.