M365 Security CSAT
22 nov

Webinar - Krijg grip op de security van uw hybride M365 omgeving

Online, België

Als Microsoft Gold Partner willen wij organisaties informeren over de uitgebreide mogelijkheden van het M365 platform. Security maakt daar vanzelfsprekend deel van uit en is steeds onze grootste prioriteit.

 

Medewerkers die van thuis uit werken of vanop een andere locatie dan de kantooromgeving is inmiddels een goed ingeburgerde tendens. Maar hoe zit het met de gezondheid van uw M365 security?

 

Tijdens dit webinar ontdekt u hoe u het beveiligingsniveau van uw hybride M365 omgeving snel en eenvoudig kunt beoordelen en kunt verbeteren. Daarnaast lichten wij u de uitgebreide securitymogelijkheden toe van de M365 Business Premium licenties zodat u ze optimaal kunt benutten.

 

Datum:

Dinsdag 22 november 2022

 

 

Tijdstip:

10:00 - 11:00 (incl. Q&A)

 

 

Taal:

Deze sessie gaat door in het Nederlands

 

 

Hoe de online sessie volgen:

U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om de sessie bij te wonen.

 

 

Doelgroep:

IT professionals

 

 

Voor vragen:

Ellen Van Aken - + 32 3 860 44 82

Carlo Usala - +32 492 18 04 57

Security is een hot topic

 

Eenvoudig en snel inzicht krijgen in het security niveau en de eventuele kwetsbaarheden van de M365 omgeving staat reeds hoog op de agenda bij heel wat organisaties. Maar hoe past u dat concreet toe?

 

Met de ingebruikname van de Cyber Security Assessment Tool (CSAT) neemt AXI als het ware een 'snapshot 'van het beveiligingsniveau van uw huidige M365 omgeving. Dat gebeurt via diverse scans en analyses van o.a. paswoordbeleid, gebruikersrechten, endpoints …

 

Maar CSAT biedt veel meer. AXI gebruikt deze assessment tool bij haar klanten om op basis van de huidige security status aanbevelingen te doen en een concreet verbetertraject op te zetten. Dé manier om de veiligheid van uw M365 omgeving te kunnen blijven garanderen. 

 

  • In het eerste deel van dit webinar vertelt Carlo Usala, Pre-Sales Consultant Digital Workplace bij AXI, hoe u de security posture van uw hybride M365 omgeving in kaart kunt brengen dankzij de Cyber Security Assessment Tool (CSAT). Carlo licht toe hoe zo’n verbetertraject als resultaat van het assessment er concreet kan uitzien.
  • In het tweede deel van dit webinar focust Ellen Van Aken, Licensing Specialist bij AXI op de securitymogelijkheden van de M365 Business Premium Subscriptions. Zij laat u enkele interessante services zien binnen dit licentiepakket. Tenslotte vertelt Ellen u meer over het onlangs vernieuwde NCE subscriptiemodel van Microsoft.

 

Hoe betrouwbaar is CSAT?

De Cyber Security Assessment Tool - die alle relevante data uit uw IT-omgeving verzamelt - is gebaseerd op internationale cybersecurity standaarden en richtlijnen volgens het internationaal erkende Center for Internet Security (CIS).

MS Gold Partner AXI