API Management Platform voor Retail
19 mei

Ontdek de kracht van een schaalbaar API Management Platform

Online kennisessie

, België & Nederland

Ontdek waarom API's en een API Management Platform onmisbaar zijn om de business en IT uitdagingen binnen uw retail business mee te helpen realiseren.

 

API's ontwerpen, implementeren en aanbieden is lang niet voldoende. API's die deel uitmaken van een weldoordachte API strategie zorgen ervoor dat uw business objectieven eenvoudiger en sneller worden gerealiseerd.

 

Dankzij de opzet van een API Management Platform kunt u genieten van klant-en-klare functies zoals analyse, API-documentatie en een API-gateway die een veilige toegang tot uw API's garandeert.

 

Ontdek er alles over tijdens deze online kennissessie.

 

Datum:

Donderdag 19 mei 2022

 

Tijdstip:

10:00 - 11:00

 

Hoe de online kennissessie volgen:

U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om de sessie bij te wonen. Een dag voor de sessie start, ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

IT profielen uit de retail

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u werkzaam bent binnen de retailsector

 

Vragen of aanvullende info:

Nederlandse retailers: neem contact op met Willem Bless - Mobiel: +31 6 111 83 004

 

Belgische retailers: neem contact op met Fadhua El-Khannichi - Mobiel: +32 476 70 18 37

Uw API's beheren, beveiligen en analyseren

 

Om de samenwerking tussen business partners en externe partijen efficiënter en eenvoudiger op te zetten, dienen omnichannel retailers in staat te zijn om hun waardevolle retaildata en functionaliteit snel aan te bieden aan diverse partijen.

 

Om dat op een veilige en gecontroleerde manier te doen, kunnen ze rekenen op de voordelen van een schaalbaar API Management Platform dat voldoet aan de eisen van hun retail business. Daarnaast biedt zo'n platform ook mogelijkheden voor het documenteren, socialiseren en analyseren van API's.

 

De diverse voordelen van een API Management Platform

 

Retailorganisaties die API's op een veilige en gecontroleerde manier aanbieden via een API Management Platform ervaren tal van voordelen:

 

  • Meer inkomsten door de snellere uitbreiding van uw klantbereik.
  • Een verbetering van de samenwerking met partners en externe partijen en een snellere aansluiting van nieuwe partners op het platform.
  • Een gepersonaliseerde omnichannel klantervaring.
  • Een stimulans voor innovatie binnen uw organisatie.

De agenda

Willem Bless
10:00 - 10:05

AXI introductie

 

Willem Bless, Business Developer Retail bij AXI, verwelkomt u op deze online kennissessie en geeft een korte introductie.

Willem Bless
Business Developer Retail
Niek Jacobsen
10:05 - 10:45

De features & voordelen van een schaalbaar API Management Platform

 

Dankzij zijn jarenlange ervaring vertelt Niek Jacobsen, Integration Architect bij AXI, hoe API's en een API Management platform - die deel uitmaken van een weldoordachte API strategie - uw retail business naar een hoger niveau kunnen tillen

 

Niek illustreert de talrijke features en voordelen van een API Management platform via heldere richtlijnen, best practices en relevante customer cases. 

Niek Jacobsen
Integration Architect bij AXI
networking
10:45 - 11:00

Q&A

 

Bereid uw vragen vooraf al even voor. We voorzien tijd voor een Q&A.

Onze dienstverlening rond het beheer van API's

 

Meer weten? Lees hier alvast hoe AXI u kan helpen om uw business en IT uitdagingen te realiseren dankzij de opzet van een schaalbaar API Management Platform.

 

Lees meer