ICT4care AXI
28 mrt

Kom naar het Colloquium ICT4care 2023 en ontmoet AXI

De Montil, 1790 Affligem

, België

Ontdek AXI's oplossingen voor de zorg 

 

Op dinsdag 28 maart neemt AXI deel aan de 26ste editie van het ICT4care colloquium. De place-to-be voor medewerkers uit de Belgische zorgsector die alles willen weten over topics rond ICT & gezondheidszorg. Ook dit jaar gaat het congres door in De Montil in Affligem.

 

Als Platinum Sponsor vindt u AXI terug op de beursvloer en in de presentatieruimtes met onze innovatieve oplossingen voor de zorgsector. Bezoek onze stand en maak kennis met AXI Digital Workplace, Business Insights, AXI Financials en AXI E-voting. 

 

Datum:

dinsdag 28 maart 2023

 

Tijdstip:

Van 10:00 tot 17:00 

 

Locatie:

De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem

 

Doelgroep:

Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.

 

Deelnamekost:

Inschrijven is betalend en kan via de link onderaan deze pagina.

 

Vragen of aanvullende info:

Neem contact op met Elise Boone +32 4 74 24 59 82

Wat u mag verwachten op ICT4care?

 

Experten uit diverse ICT vakgebieden vertellen u graag meer over hun producten om uw zorgorganisatie innovatiever te maken.

 

Diverse presentaties & cases

Het congres staat in het teken van cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisering in de zorg, artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van processen in de zorgsector.

 

Zowel in de voormiddag als in de namiddag kunt u deelnemen aan presentaties en cases van uiteenlopende organisaties en IT-experten waaronder AXI.

 

Hoor het eens van een expert

Jan Bertels, Directeur beleidscel sociale zaken en volksgezondheid bij het Kabinet Vandenbroucke, komt vertellen over de toekomstvisie van de gezondheidszorg in België. Hij vertelt u alles over 'The Belgian Integrated Health Record'.

Volg de AXI presentaties

Carlo en Dries AXI
SESSIE L | Workflow optimalisatie in ziekenhuizen | 14:00-14:30

De digitale werkplek met M365, Teams governance & security

 

Collega's Dries Verdonckt, M365 Consultant bij AXI en Carlo Usala, Presales Digital Workplace bij AXI leggen uit hoe een gefaseerde aanpak kan helpen bij de succesvolle uitrol van M365.

 

  • Fase 1: Implementatie van een intranet met oog op de interne communicatie
  • Fase 2: De verdere uitbouw van het intranet met Document Management System mogelijkheden
  • Fase 3: Ondersteuning bieden bij het beheersbaar houden van MS Teams 
Carlo Usala & Dries Verdonckt
Presales Modern Workplace & M365 Strategist bij AXI
StevenTaeleman AXI
SESSIE O | HRM & ICT deel 2 - ondersteuning van het management | 14:00 - 14:30

E-Voting. De voordelen van een all-in-one digitale kiesoplossing

 

Het organiseren van sociale verkiezingen vormt een grote uitdaging voor HR teams. Bedrijven die beroep doen op de digitale kiesoplossing AXI E-voting, kunnen rekenen op de meest efficiënte ondersteuning voor zowel de organisatie, de kiezers als sociale partners.

 

Met de AXI E-voting stemoplossing kunnen medewerkers volledig anoniem stemmen en dit zowel vanuit een stemhokje, vanop de werkplek of hybride. Bovendien kan AXI E-Voting eenvoudig gekoppeld worden met alle ondersteunende software die door sociale secretariaten wordt aangeboden. AXI E-voting biedt niet alleen voordelen voor de HR afdeling maar ook voor de sociale partners:

 

  • het verzacht complexe administratieve taken
  • het vermindert de operationele kosten tot wel 50%
  • realtime opvolging en transparante controle.

 

Tijdens deze sessie vertelt Steven Taeleman aan de hand van enkele succesverhalen hoe we diverse organisaties, waaronder ziekenhuizen, geholpen hebben bij de organisatie van de recentste sociale verkiezingen.

Steven Taeleman
E-voting Expert
Thomas Wouters AXI
SESSIE K l Artificiële intelligentie & data-analyse in de ziekenhuizen | 14:30 - 15:00

Business Intelligence in het Jessa Ziekenhuis. Het gebruik van Rshiny bij oncologie. Een succesverhaal

 

Aan de hand van een concrete klantcase bij Jessa Ziekenhuis legt collega Thomas Wouters, Business Developer bij AXI samen met Marc Mertens, Data Management Officer bij Jessa, uit hoe dankzij het gebruik van het modulaire Posit Connect platform Jessa Ziekenhuis op een eenvoudige en veilige manier, met de benodigde security & authenticatie, een oncologie applicatie met talrijke dashboards kan delen met alle betrokkenen.

Thomas Wouters
Business Developer Business Intelligence bij AXI