AXI WiFi & AXI Security Advisor
27 sep

Infosessie - Maak kennis met AXI Security Advisor en AXI WiFi as a Service

Online, België

AXI Security Advisor & AXI WiFi as a Service - twee onmisbare schakels om de business continuïteit van uw organisatie te garanderen

 

AXI Security Advisor

 

In het eerste deel maakt u kennis met de AXI Security Advisor. Deze service adviseert u op het vlak van de beste beveiliging voor en mogelijk zwakke punten binnen uw volledige IT omgeving, gaande van servers, applicaties, firewalls, back-up, disaster recovery ....

 

De AXI Security consultants hebben hiervoor een duidelijk plan van aanpak vastgelegd dat resulteert in een roadmap voor een organisatiebrede security strategie.

 

 

AXI WiFi as a Service

 

Interne en externe verbondenheid is essentieel voor iedere organisatie. Een goed werkende en veilige wireless bedrijfsnetwerkomgeving is niet alleen een must om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen maar zet ook in op de tevredenheid van klanten en bezoekers.

 

Investeren in een veilige WiFi-oplossing - volledig op maat van uw organisatie - doet u best weloverwogen en daar kunnen de AXI networking experten u aan de hand van de AXI WiFi as a Service dienstverlening perfect in begeleiden. Hoe u een betrouwbaar en beveiligd WiFi netwerk opzet dat bovendien optimaal beheerd en gemonitord wordt, komt u te weten in het tweede deel van deze hybride informatiesessie. 


 

Datum:

dinsdag 27 september 2022

 

 

Uurregeling

10:00 Introductie

10:15 AXI Security Advisor

11:00 Pauze

11:15 AXI WiFi as a Service

 

Hoe volgt u de online sessie?

Na uw aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de informatiesessie een e-mail met een link naar de livestream.

 

 

Doelgroep:

IT Managers, CIO's, Infrastructuur Managers

 

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort.

 

 

Vragen of aanvullende info:

Neem contact op met Frederik Willems 

Wat mag u verwachten?

 

 

Sessie 1 | 10:15 - 11:00

 

Maak kennis met de AXI Security Advisor

 

In het eerste deel vertelt Tim Scheers, ICT Architect bij AXI hoe de AXI consultants via de AXI Security Advisor de veiligheid en de mogelijke risico's van uw volledige IT-omgeving in kaart brengen aan de hand van drie duidelijk gedefinieerde stappen.

 

(1) Via workshops of assessments wordt de huidige situatie geanalyseerd. (2) Vervolgens wordt een gedetailleerde roadmap opgesteld met prioriteiten en onderbouwde argumenten (3). Met advies op maat tekenen onze experten een roadmap uit die resulteert in een organisatiebrede veiligheidsstrategie voor uw IT-omgeving.

 

 

Sessie 2 | 11:15 - 12:00

 

Een veilig en toegankelijk wireless netwerk dankzij AXI WiFi as a Service

 

Vervolgens legt Tim Scheers aan de hand van het explore - design - install - care principe uit hoe u ervoor kunt zorgen dat uw WiFi-netwerk betrouwbaar, beveiligd én bovendien optimaal beheerd en gemonitord wordt, zodat medewerkers en klanten steeds een vlotte en veilige toegang naar het netwerk vinden. 

De agenda

 

10:00 - 10:15

Een korte introductie door Frederik Willems, Account Manager Digital Transformation bij AXI

 

10:15 - 11:00

AXI Security Advisor | Q&A door Tim Scheers, ICT Architect bij AXI 

 

11:00 - 11:15

Pauze

 

11:15 - 12:00

AXI WiFi as a Service | Q&A door Tim Scheers

Maak kennis met de spreker

Tim Scheers AXI
Tim Scheers, ICT Architect & Teamlead bij AXI

Met een track record van 16 jaar is Tim Scheers bij AXI aan de slag als ICT Architect én teamlead bij het Networking & Security team. Dankzij diverse implementaties en het beheer van wired en wireless bedrijfsnetwerken heeft hij heel wat kennis en ervaring opgedaan. Firewalls, Network Acces Control, MFA en VPN kennen dan ook geen geheimen voor Tim.

 

Via LinkedIn