Integration API Event AXI
18 nov

AXI op Heliview API Event 2021

The Egg in Brussel

, België

Een meer adaptieve en veerkrachtige organisatie dankzij het gebruik van API's

 

Elke organisatie die een ecosysteem omarmt, zal moeten transformeren naar een API first-strategie. Door de toenemende digitale transformatie en het gebruik van cloud- en SaaS-oplossingen neemt deze noodzaak alleen maar toe.

 

API's zijn de bouwstenen van uw digitale transformatie. Ze bieden u de mogelijkheid om een flexibele architectuur op te zetten die uw organisatie de wendbaarheid en de innovatiekracht geeft die u nodig heeft om uw organisatie ook in de toekomst succesvol te houden.

 

Zowel op technisch als conceptueel vlak zullen er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden die van groot belang zijn voor het succes van uw API management programma.

 

Neem deel aan Heliview API Event 2021

Datum:

Donderdag 18 november

 

Tijdstip:

09:00 - 17:00

 

Locatie:

The Egg in Brussel -  Barastraat 175, 1070 Brussel

 

Doelgroep:

Architecten, Applicatie Developers, ICT Managers, Business Analisten, Informatieanalisten, Informatie Managers, Product Owners, Applicatiebeheerders, Integratiespecialisten, Software developers, Innovatie Managers ...
 


Kosten:

Gratis wanneer u tot de doelgroep behoort

 

Voor info:

Neem contact op met Niek Jacobsen

Luister naar opinieleiders en branche-experts over hun API-lifecycle verhalen en ontdek:

 

  • wat waren hun doelstellingen bij het implementeren van een API?
  • welke technologieën hebben ze gekozen?
  • hoe hebben ze het succes van hun API-projecten gemeten?

 

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk het via deze link.

 

Plan een 1-op-1 gesprek in met AXI

 

Heeft u vragen of wilt u dieper ingaan op de materie? Plan dan zeker een gesprek in met één van de AXI integratie specialisten.

 

Bezoek het online Heliview Expo Platform

 

Na uw registratie krijgt u een toegangsticket voor de congresdag én het online Heliview EXPO platform waar u contacten kunt leggen met de aanwezigen en het ruime aanbod aan sessies van toonaangevende organisaties kunt volgen. U krijgt bovendien toegang tot exclusieve online videotalks.

AXI is gastspreker op het API Event 2021 @ Brussels

Niek Jacobsen
Donderdag 18 november

Een schaalbaar API Management Platform dat uw organisatie helpt om efficiënt te verbinden met externe partners. 

 

Als uw organisatie digitaal wenst te groeien, innoveren en ontwikkelen heeft u nood aan een diepgaande en inhoudelijk sterke integratie strategie. Vanuit onze ervaringen weten we dat organisaties vaak worstelen om alle beschikbare informatiebronnen en informatiestromen te bundelen en dit alles te integreren in één centrale applicatie.

 

Tijdens zijn sessie zal Niek Jacobsen, Integration Architect bij AXI, duidelijk maken hoe u succesvol en pragmatisch een API Management Platform kunt opzetten. Hij illustreert dit hands-on via een inspirerend klantsuccesverhaal bij Gezinsbond.

 

Niek licht toe waarom Gezinsbond koos voor het open source Gravitee.io cloudplatform. Uiteraard staat hij ook stil bij een ander belangrijk aspect: hoe API's adequaat beveiligen.

Niek Jacobsen
Integratie Architect