Data Value voor Business Leaders Quickstart webinarreeks

On-demand webinarreeks

 

Dankzij krachtige data-analyses tijdens de huidige Covid-19 crisis, krijgen zorg- en publieke instellingen wereldwijd voortdurend de juiste inzichten in de nodige data om scenario modellen en simulaties uit te werken. Op basis daarvan kunnen ze strategische beslissingen nemen en hun communicatie beter voeren.

 

Ook binnen uw organisatie zijn grote hoeveelheden data aanwezig. Door data correct en efficiënt in te zetten, kunt u er business value uit halen. Ontdek de meerwaarde van data via de Data Value voor Business Leaders QuickStart webinarreeks.

Header logo

Haal correcte inzichten uit uw waardevolle datastromen

 

Maak de juiste keuzes en neem weloverwogen beslissingen voor uw organisatie dankzij de juiste inzichten in al uw waardevolle datastromen.

 

In deze webinarreekst loodsen Thomas Michem, Data Architect & Strategist @ AXI en Richert De Vleeschhouwer, Data Value Proposition Manager @ AXI, u van begin tot eind mee door de mythische wereld van data value, data roadmap, self-service BI en data-driven apps.

 

Tijdens onze Data Value for Business Leaders QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden en best practices zien hoe u uw data kunt gebruiken om processen te verbeteren en resultaten te boeken.

Maak een QuickStart dankzij onze vier Data Value webinars voor Business Leaders

Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data Value - Beyond the hype

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe het mogelijk is om uw reeds beschikbare data om te zetten in daadwerkelijke waarde. De juiste analyses van uw data leiden tot inzichten, die uw organisatie kunnen ondersteunen in het nemen van beslissingen, het uittekenen van strategieën en het formuleren en realiseren van doelstellingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Een duurzame data strategie

Tijdens dit on-demand webinar tonen we u hoe u best een plan van aanpak kunt formuleren om data value te realiseren binnen uw organisatie en om hiervoor draagvlak te creëren dankzij snelle en duidelijke resultaten via POC's en Quick Wins. Leer wat de key componenten zijn voor een sterke roadmap en hoe daarin valkuilen en omwegen te vermijden.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Data-driven optimalisatie breed inzetten

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe bereikbaar het maken van analyses en het bouwen van rapporten kan zijn voor iedereen. Zonder in technische details te treden, tonen we u hoe dit binnen het bereik ligt van de meeste medewerkers binnen uw organisatie.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data science voor complexe vraagstukken

Tijdens dit on-demand webinar bekijken we hoe data science oplossingen kunnen aangewend worden binnen uw organisatie om complexe bedrijfsuitdagingen of vraagstukken aan te pakken. We gaan op zoek naar echte bedrijfstoepassingen en tonen hoe u deze door middel van gebruiksvriendelijke applicaties aan de gebruikers kunt aanbieden.

Bekijk het on-demand webinar