DA Drogisterijen customer case AXI
21/09/2021

DA Drogisterijen maakt haar winkelformules strakker dankzij de AXI Store Auditing app

De Nederlandse retailformule DA Drogisterijen is meer dan 75 jaar oud en heeft meer dan 300 winkels verspreid over Nederland. Daarnaast hebben ze ook winkels in Suriname en op de Nederlandse Antillen.

 

DA Drogisterijen is druk bezig om haar formules strakker te maken en daarom zijn ze recent gestart met het gebruik van de AXI Store Auditing app - voorheen bekend als Specto - om het landelijk netwerk van fysieke winkels beter op te kunnen volgen.

 

 

Efficiënter werken

 

Via het gebruik van de AXI Store Auditing app wil DA Drogisterijen elke ondernemer in elke DA winkel in Nederland beter ondersteunen in de weg om meer compliant te zijn met de strakke retailformule die de organisatie voor ogen heeft en wil uitdragen naar haar klanten.

 

Regiomanagers kunnen voortaan hun dagelijkse winkelbezoeken efficïenter en doelgerichter inplannen en inzetten dankzij het gebruik van de AXI Store Auditing app op tablet.

 

 

De keuze voor AXI

 

DA Drogisterijen heeft resoluut voor AXI gekozen omdat ze erg gecharmeerd waren door onze persoonlijke en bijzonder klangerichte aanpak.

Bekijk hier het volledige verhaal

Please accept marketing-cookies to watch this video.