Software development

Onze technology centers beschikken over een brede expertise in tal van aanvullende domeinen. Zij bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Daarnaast hebben zij ook de nodige kennis in huis van diverse Open Source raamwerken. Deze componenten vullen ze waar relevant aan met eigen tools en frameworks om de snelheid en efficiëntie van het ontwikkelproces te verhogen.

Afbeelding
Developer aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Java Developer

Willebroek | Junior

Als Java Developer ontwikkel je nieuwe toepassingen op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.

Oracle Database Administrator

Willebroek | Junior

Als Oracle Database Administrator ben je bezig met het inrichten en de migratie van databases. Je zorgt voor het patchen van back-ups en voert regelmatig updates en deployments uit. Daarnaast werk je mee aan projecten bij onze klanten en heb je aandacht voor security, automatisering, troubleshooting en het oplossen van technische problemen.

Frontend Developer

Gent | Medior

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, de implementatie en het testen van frontend oplossingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s: back-end developers, functioneel analisten en project managers. Je hanteert steeds een agile werkmethode.

Backend Developer

Gent | Medior

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en architectuur, de implementatie en het testen van backend oplossingen. Je hanteert hierbij een agile werkmethode.

Java Backend Developer

Willebroek | Medior

Je houdt van uitdagingen zoals het inwerken op complexe maatwerktoepassingen en het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve softwareoplossingen.

Full Stack Developer

Breda | Junior

Je werkt voor de grootste retailers van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de technische analyses, de ontwikkeling en de technisch correcte werking van de retail software.

Product Developer

Gent | Medior

Je ontwikkelt en verpakt nieuwe functies in hoogwaardige Adaptive Case Management-softwareversies. Als Technisch expert ondersteun je verschillende projectteams die op Adaptive Case Management gebaseerde oplossingen implementeren voor onze klanten

Java Developer

Breda | Medior

Als ervaren Java Developer neem je de leiding over de technische implementatie van onze oplossing. Je gaat aan de slag met alle functionele eisen die ontwikkeld kunnen worden binnen de architectuur van de AXI oplossing voor dossierbeheer en koppelingen met externe systemen.