Project Management

Onze Project Managers zorgen ervoor dat onze projecten vlekkeloos verlopen en binnen scope, tijd en budget worden opgeleverd.

Afbeelding
Medewerkers die aan een project werken

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Teamcoach Analytics & Insights

Breda | Expert

Naast je verdiepende rol als teamcoach ben je ook sterk betrokken bij het technische aspect van deze functie door je ruime interesse en ervaring met Cloud Data Architecture, SQL, ETL Operations, Data Development en Data Visualisation Analytics.

Project Manager Officer

Breda | Junior

Als rechterhand van de project manager ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de projectadministratie, het opstellen van voortgangsrapportages, het op de voet volgen van de planningen en de budgetten en het zorgdragen voor de maandelijkse financiële afhandeling van onze projecten. 

Project Manager Finance Solutions

Willebroek | Medior

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, on-time en on-budget oplevering van onze Oracle maatwerkprojecten en AXI's business solutions AXI Financials en AXI Purchase to Pay.

Project Manager

Breda | Medior

Je neemt de verantwoordelijkheid over alle organisatorische en administratieve zaken en zorgt ervoor dat onze projecten vlekkeloos verlopen.

Project Manager

Willebroek | Medior

Je weet op efficiënte wijze grote en/of complexe projecten te sturen, realiseren en implementeren. Je maakt hierbij gebruik van de Prince2 methodiek. Het accent ligt met name op de interne en externe organisatorische kant.