AXI Careers

Werken bij AXI

 

Wij werken voor bedrijven en organisaties die de ambitie hebben om business uitdagingen goed aan te pakken. We bedenken, ontwikkelen en implementeren toekomstgerichte ICT oplossingen. Op maat van de klant. Onze echte kracht is de gedrevenheid om de best mogelijke service te leveren.

 

Voor onze klanten zijn we geen leverancier. We zijn een strategische partner die retailers, overheidsinstellingen en zorginstellingen helpt om hun digitale strategie te realiseren. Om die reden kijken we uit naar juniors, mediors en experts die agile, betrokken, proactief en resultaatgericht werken. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we samen of jouw ambities matchen met die van ons.

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Afbeelding
Administration & Finance medewerkers aan het werk

Administration & Finance

1 open job
Afbeelding
Sales & Pre-sales aan het werk

Sales & Pre-sales

5 open jobs
Afbeelding
Developer aan het werk

Software development

9 open jobs
Afbeelding
Servicedesk medewerker aan het werk

Servicedesk

2 open jobs
Afbeelding
Consultants aan het werk

Consultancy

13 open jobs
Afbeelding
Medewerkers die aan een project werken

Project Management

6 open jobs
Afbeelding
Foto van een werkende collega

Infrastructure & System Management

1 open job
Afbeelding
Collega's in een meeting

Operations

1 open job

Bekijk alle openstaande vacatures per locatie

Business Development Manager Digital Transformation

Breda | Medior

Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio. Je werkt volgens een duidelijke prospectiestrategie en identificeert nieuwe sales opportuniteiten.

Support Consultant

Breda | Medior

Als Support Consultant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of problemen aangaande onze aankoop en financiële software. Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte opvolging van de klant zijn vragen. Dit in samenspraak met jouw teamleden wanneer er klantspecifieke kennis vereist is.

Inside Sales Medewerker

Breda | Medior

Als inside sales medewerker werk je pro-actief, commercieel en doelgericht. Het sales traject ligt in jouw handen en je helpt mee de klantenportefeuille van AXI aan te vullen. Je maakt in deze functie deel uit van het marketing team en werkt nauw samen met het sales team. 

Project Manager - Public Sector

Breda | Medior

Als Project Manager ben jij degene die de verantwoordelijkheid neemt over alle organisatorische zaken inclusief budget & planning. Jij zorgt ervoor dat onze projecten vlekkeloos verlopen. Dit doe je vanuit je eerder opgedane ervaring als Project Manager. Dankzij jouw gestructureerde en enthousiaste aanpak hebben wij een tevreden klant. 

Business Analist

Breda | Medior

Je helpt onze klanten bij de analyse van hun business en ICT-uitdagingen. Om dit te realiseren, dien je bedrijfsprocessen te begrijpen, processen te analyseren, nieuwe processen te ontwikkelen en organisatorische veranderingen aan te sturen.

Teamcoach Analytics & Insights

Breda | Expert

Naast je verdiepende rol als teamcoach ben je ook sterk betrokken bij het technische aspect van deze functie door je ruime interesse en ervaring met Cloud Data Architecture, SQL, ETL Operations, Data Development en Data Visualisation Analytics.

Project Manager Officer

Breda | Junior

Als rechterhand van de project manager ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de projectadministratie, het opstellen van voortgangsrapportages, het op de voet volgen van de planningen en de budgetten en het zorgdragen voor de maandelijkse financiële afhandeling van onze projecten. 

Project Manager

Breda | Medior

Je neemt de verantwoordelijkheid over alle organisatorische en administratieve zaken en zorgt ervoor dat onze projecten vlekkeloos verlopen.

Data Engineer

Breda | Junior

Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het helpen van klanten bij het aanpakken van hun data-uitdagingen. Je werkt nauw samen met onze klanten, data architects, data scientists en data engineering collega's.

Full Stack Developer

Breda | Junior

Je werkt voor de grootste retailers van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de technische analyses, de ontwikkeling en de technisch correcte werking van de retail software.

Medior Microsoft SQL Server Database Administrator

Breda | Medior

Je bent verantwoordelijk voor de configuratie, installatie, beheer en onderhoud van verschillende database omgevingen voor onze klanten. 

Java Developer

Breda | Medior

Als ervaren Java Developer neem je de leiding over de technische implementatie van onze oplossing. Je gaat aan de slag met alle functionele eisen die ontwikkeld kunnen worden binnen de architectuur van de AXI oplossing voor dossierbeheer en koppelingen met externe systemen. 

Je talent als motor

 

Bij ieder sollicitatiegesprek wordt ons de vraag gesteld: 'Kan ik veel leren?'.

 

Binnen AXI maakt 'veel leren' deel uit van onze talent management aanpak. We zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talenten energie geeft. Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat aansluit op je sterke kanten en je talenten. We focussen niet alleen op je vaktechnische kennis. Omdat we agile werken, investeren we stevig in je soft skills zoals communicatieve, projectmatige en coachende vaardigheden.

 

Ontmoet hier onze AXI Ambassadors

 

Axi service

Pas afgestudeerd en op zoek naar een job met AXI?

 

Ben jij die enthousiaste, inspirerende en altijd lerende junior die op zoek is naar een eerste droomjob? Grijp je kans en kom eens praten met ons. We hebben vast en zeker dé startersjob die perfect bij je past.

 

Ontdek welke junior job perfect bij je past.

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur

 

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur.  We hebben een no-nonsens mentaliteit en zijn pas tevreden als de klant blij is met het opgeleverde resultaat. We zijn een tikkeltje eigenzinnig en bepalen onze eigen koers. Als je jezelf in onze kernwaarden herkent, gaan we graag met jou in gesprek. 

 

  • Je bent gepassioneerd en wilt stevige resultaten neerzetten.
  • Je doet wat je belooft. 
  • Nieuwe mogelijkheden, inzichten en ideeën inspireren je iedere dag.
  • Je werkt intensief samen, met je collega's en met onze klanten. 

Leren innoveren

Please accept marketing-cookies to watch this video.

We hebben de gewoonte om nieuwe ontwikkelingen nauwgezet op te volgen en te denken in kansen. Je krijgt de ruimte om nieuwe ontwikkelingen en ICT technologieën te bestuderen en business cases uit te werken met klanten. Het AXIvation platform biedt aan ieder innovatieteam binnen AXI de kans om collega's en klanten te overtuigen van nieuwe ideeën en business concepten. Jaarlijks investeren we binnen de AXI groep 10% van de toegevoegde waarde aan innovatie. 

Staat je droomjob er niet bij?

 

 

Laat je gegevens hier achter, dan informeren we jou van zodra we iets voor je hebben.

 

 

Axi service

Ontdek hier onze bedrijfscultuur

AXI Wouter Opsommer
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Wouter Opsommer

Maak kennis met collega Wouter Opsommer, IT Consultant bij het team Digital Transformation, hij vertelt graag over zijn eerste jaar bij AXI en wat zijn job nu net inhoudt.

Bart Moerbeek AXI Ambassador
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Bart Moerbeek

Bart Moerbeek deed binnen AXI een carrièreswitch en is nu functioneel analist binnen het team AXI Adaptive Case Management. Benieuwd wat Bart zijn job inhoudt en waarom hij zo graag voor AXI werkt? Bekijk het nu in deze korte video.

AXI Mont Ventoux 2021 groepsfoto
Blogs

AXI medewerkers beklommen de Mont Ventoux

Op donderdag 9 september 2021 vertrokken een 25 AXI collega’s op sportief weekend. Hun eindbestemming? Eén van Frankrijk’s mooiste parels: De Mont Ventoux. Lees hier het verslag van Thomas Vandeput.

LVRL AXI
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Laura Van Otterloo

Benieuwd hoe Laura Van Otterloo haar eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Zij vertelt u graag wat haar job precies inhoudt en of AXI aan haar verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Thomas
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Thomas Wouters

Benieuwd hoe Thomas Wouters zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Klaas Lauwers
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Klaas Lauwers

Benieuwd hoe Klaas Lauwers zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

AXI Joachim VDB
Blogs

A day in the life - Joachim Vanden Brande

Het volledige telewerken gebeuren was voor mij eerlijk gezegd helemaal nieuw. Vreemd misschien voor een IT geek hoor ik je denken maar ik ben dan ook een kind van mijn generatie (X).

Kim Loonen
Blogs

A day in the life - Kim Loonen

Collega Kim starte op woensdag 1 april 2020 haar carrière op AXI. Midden in de volle corona-crisis. Lees hier hoe zij dit ervaren heeft.

Pieter Vunckx AXI
Blogs

A day in the life - Pieter Vunckx

Elk jaar tijdens mijn feedback and forward gesprek kwam het goede voornemen ‘Pieter, probeer wekelijks een dag thuis te werken’ telkens opnieuw naar voor.

AXI Geert Gobien
Blogs

A day in the life - Geert Gobien

Plots geconfronteerd worden met 100% telewerk, geen face-to-face contact meer met collega’s, klanten en partners ... Wow, wat een impact voor zo’n sociaal persoon als ik.

AXI Berrie Talboom
Blogs

A day in the life - Berrie Talboom

Eerlijk gezegd heb ik thuiswerken in een full house wel onderschat. Door de werkdagen hetzelfde aan te vatten als een normale werkdag en er dus structuur in te houden, lukt dit ondertussen heel goed.

AXI Natalie Dirickx
Blogs

A day in the life - Natalie Dirickx

Telewerken was niet nieuw voor mij. Eén dagje in de week van thuis uit werken. Zalig. Plots werd dat ‘ongestoord’ dagje werken per week omgezet naar elke dag online overleggen via MS Teams.

CEO Paul Peeters KOTK 2020
Blogs

Team AXI4AXI bereidt zich voor op de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

AXI CEO Paul Peeters is zich volop aan het voorbereiden op de 100km-run ten voordele van Kom op tegen Kanker. Sport betekent heel veel voor hem. Maar zijn echte 'perfect match' lees je hier.

AXI en KOTK 2020
Blogs

AXI medewerkers lopen de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker

Op 22 maart 2020 is het weer zover. De derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker in Knokke-Heist. Vier AXI teams zullen verschijnen aan de start om elk 100 km te lopen.

AXI nieuwjaarsreceptie 2020
Blogs

You are Gold! Zo vierden we de start van 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 werden alle AXI medewerkers verwelkomd in Den Berg in Londerzeel voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Benieuwd naar wat we ervan vonden?

AXI Welcom Days
Blogs

AXI Welcome Days @ Durbuy

Op 28 & 29 november 2019 trokken een veertigtal nieuwe medewerkers naar Durbuy voor een mix van presentaties, avontuur en gezelligheid. Lees wat starter Sarah Van Leuven vond van deze tweedaagse.

AXI op ICT Career Days 2019
Blogs

AXI in gesprek met studenten op FC ICT Career Day in Eindhoven

Op 21 november 2019 was AXI opnieuw van de partij op het Fontys FC ICT Career Day event. We spraken over stageplaatsen, afstudeeropdrachten en gaven ook nuttige tips aan studenten.

AXI Teambuilding weekend 2019
Blogs

AXI teambuilding weekend in Valkenburg

Op 4 en 5 oktober 2019 vond het AXI teambuilding event plaats in Valkenburg. Collega Tim Cassauwers vertelt graag wat hij vond van dit weekendje weg met collega's.

AXI gastcollege Avans Hogeschool 2019
Blogs

AXI geeft gastcollege aan 1e jaar BIM studenten van Avans Hogeschool

Regelmatig geven AXI medewerkers gastcolleges bij Avans Hogeschool. Collega Dick van Veen slaagde erin om de Avans studenten te boeien, door een inkijkje te geven in het dagelijks leven bij AXI.

AXI Mike Snepvangers
Blogs

A day in the life - Meet Mike

Maak kennis met Mike Snepvangers, commercieel directeur bij AXI. Wat drijft Sales Retail en wat doen ze ? De opdracht die ik samen met mijn salesteam heb is simpel.