Business-to-Business portalen voor een efficiënte en succesvolle samenwerking

On-demand webinarreeks

 

Technologische ontwikkelingen raken in een stroomversnelling en klanten stellen steeds meer en hogere verwachtingen, waardoor disruptie ontstaat binnen sectoren, tussen organisaties en ook binnen de organisaties zelf. Het samenwerken over de silo's heen en buiten de grenzen van uw organisatie, stelt u in staat om beter het hoofd te bieden aan hedendaagse uitdagingen.  

 

Naast het gebruik van oplossingen zoals Microsoft Teams en Sharepoint om de interne productiviteit van uw organisatie te boosten, kunt u dankzij Business-to-Business portalen efficiënte en succesvolle samenwerkingen met klanten en partners opzetten.

 

Bereid u voor om snel te kunnen reageren en schakelen met behulp van ons futureproof B2B Framework. Met oog voor mens en technologie, werken we volgens een solide aanpak die uw specifieke noden voorop stelt en een concrete impact op uw bedrijfsvoering en resultaten heeft.

Header logo

Impactvolle samenwerkingsomgevingen met aandacht voor klanten en partners

 

In deze webinarreeks zullen Christophe Bonduelle, Enterprise Architect @AXI, Sebastiaan Mindreau, Digital Innovation Manager @AXI en Kim Mertens, Software Engineer @AXI u aan de hand van concrete cases uit de praktijk, de vijf pijlers van ons futureproof B2B Framework verduidelijken.

 

Tijdens onze Business-to-Business Portals QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden en best practices zien hoe u efficiënter en vlotter kunt samenwerken binnen uw professionele setting.

Maak een QuickStart dankzij onze drie Business-to-Business Portals webinars

Afbeelding
B2B portalen webinarreeks 1

Efficiënter en vlotter samenwerken als antwoord op hedendaagse disruptie

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe u zich kunt wapenen in de hedendaagse strijd tegen business en technologische disruptie door een sterker samenwerkingsmodel op te zetten in uw organisatie. 

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
B2B portalen webinarreeks 1

Realiseer meer business value dankzij efficiënte en impactvolle samenwerkingsmodellen

Tijdens dit on-demand webinar ontdekt u aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk hoe u dankzij het toegankelijk maken van services, het harmoniseren van processen en het invoeren van nieuwe business modellen meer business value kunt realiseren.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
B2B portalen webinarreeks 3

Mobiliseer innovatie vanuit een sterk georganiseerde operationele backbone

Tijdens dit on-demand webinar ontdekt u aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk welke uitdagingen andere bedrijven hadden en hoe we dankzij een B2B portal nieuwe samenwerkingsvormen hebben mogelijk gemaakt.

Bekijk hier het on-demand webinar