AXI Teleworking mogelijkheden
20/03/2020

Working from home. Still connected

Dankzij MS Teams en de Teams Governance Application kan je heel eenvoudig telewerk en online samenwerking opzetten en opvolgen. Lees hier hoe.

 

 

Microsoft Teams is dé plaats voor teamwerk in Office 365. Chat, vergader, bel en werk samen, allemaal op één plek. Je kan er zelfs externe mensen op uitnodigen die al dan niet zelf met de applicatie werken. Dit lijkt waarschijnlijk dé oplossing die je op dit moment zo snel mogelijk nodig hebt.

 

Een overhaaste en ondoordachte aanpak kan tot veel extra werk leiden en je zelfs verhinderen om de vele voordelen van het platform te ontdekken. We hebben het al gezien bij organisaties waar meer dan 2000 teams en ‘test’ teams werden opgezet, zonder op voorhand basisregels en/of werkmethodes op te zetten. Dat maakt het voor de eindgebruikers dan ook moeilijk om het juiste team of correcte informatie terug te vinden.

 

 

AXI helpt u graag op weg met best practices en onze ervaring.

 

We kunnen je van op afstand ondersteunen met de roll-out van MS Teams en je op weg helpen met de Teams Governance Application om beheersregels op te stellen en om jouw organisatie’s online samenwerking op te volgen. Deze oplossing is beschikbaar in zowel de normale als een light versie.

 

Laat je op dit moment vooral niet leiden door stress en haast bij het opzetten van een telewerkstructuur in MS Teams.

 

 

Geschreven door Dries Verdonckt, Employee Productivity Teamcoach, O365 expert and strategist

Stuur ons uw reactie


We laten ons graag inspireren