AXI gastcollege Avans Hogeschool 2019
09/10/2019

AXI geeft gastcollege aan 1e jaar BIM studenten van Avans Hogeschool

Regelmatig geven AXI medewerkers gastcolleges bij Avans Hogeschool. Collega Dick van Veen slaagde erin om de Avans studenten te boeien, door een inkijkje te geven in het dagelijks leven bij AXI.

 

 

Het was nuttig en plezierig om voor de 1e jaarsstudenten van de Business IT & Management opleiding van Avans Hogeschool een presentatie te mogen verzorgen over wat het beroepenveld inhoudt. Veel studenten hebben vragen over beroepskeuzes, verwachtingen bij bedrijven en hun klanten, functies en vacatures, stagelopen, etc.

 

Als één van de grotere IT werkgevers in West-Brabant dragen wij bij AXI graag ons steentje bij in het delen van ervaringen voor studenten die bij ons om de hoek studeren.

 

Ook goed dat de Avans Hogeschool hier aandacht aan besteedt, want hoe beter een student zich voorbereidt hoe groter de kans op succes.

 

Opdrachtgever Jolanda van Houten (docent aan de Avans Hogeschool) was enthousiast over het gastcollega en liet dat blijken via onderstaande LinkedIn post:

 

Van Implementatieconsultant tot Product Manager en van Retail tot Public & Health care. We weten nu dat je je als IT-er binnen heel veel branches en verschillende rollen kunt gaan ontwikkelen! En dat niet alleen de techniek maar ook de soft skills daarbij belangrijk zijn. Dankjewel Dick van Veen van AXI voor je enthousiaste gastcollege rondom Beroepsoriëntatie voor de eerstejaars studenten Business IT & Management van Avans Hogeschool!

Geluisterd & genoten!

 

 

Meer informatie: Contacteer Dick Van Veen - Business Development Manager Public & Zorg bij AXI

Stuur ons uw reactie


We laten ons graag inspireren