Application Modernization

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Foto van developers
Logo axi strategy

Bestaande on-premises, client/server of andere verouderde types van applicaties omzetten naar cloud native applicaties omwille van technologische of bedrijfskundige redenen is één van de diensten waarin AXI tal van referenties heeft gerealiseerd.

 

Een grote uitdaging bij Application Modernization is de complexiteit van de roadmap enerzijds en anderzijds het combineren van tal van expertisedomeinen in één projectteam.

 

AXI heeft zowel de schaal als kennis in huis om elk Application Modernization project tot een succes te maken. Onze aanpak garandeert een end-to-end ontzorging en onze diverse competence centres zorgen ervoor dat alle aspecten van de Modernization roadmap zoals UX, front end development, cloud infra architectuur, security en  integratie, aan bod komen.

 

Daarnaast heeft AXI ervaring in specifieke niche domeinen zoals het omzetten van Microsoft .net naar Azure applicaties of het omzetten van Oracle Forms naar APEX, waarvoor specifieke methodieken en tools werden ontwikkeld om efficiënt te kunnen moderniseren.

Onze aanpak

 

AXI kan u helpen in een of meerdere van onderstaande fase of bij het realiseren van totaalconcepten met behulp van onze diepgaande en jarenlange expertise in de Microsoft en de Oracle stack.

 

Onze unieke positionering als partner die zowel strategisch als operationeel met u meedenkt en onze competence centres die alle aspecten van cloud native onderschrijven dragen bij aan uw succesverhaal.

Workshop

 

 

We starten met een business en process analyse om de business case te kunnen uitdiepen.

 

 

In deze fase worden de (microservices oriented) cloud architecturen ontworpen en wordt het design van de cloud infrastructuur gemaakt.

 

 

We helpen bij het ontwikkelen van de loosely coupled cloud applicaties door middel van DevOps en Agile methodieken.

 

 

We begeleiden bij het runnen van de cloud native applicaties en bieden end-to-end support waar nodig.