Adaptive Case Management voor Kenniswerkers QuickStart webinarreeks

Quickstart webinarreeks - Adaptive Case Management voor Kenniswerkers

In een complexe administratieve omgeving, met veel interne en externe stakeholders, is het vaak onmogelijk om een volledig voorspelbaar proces te definiëren. Elke case volgt een eigen pad, gevormd door een combinatie van gestructureerde processen en niet-routinematige acties, waarbij menselijke interventies het geheel sturen

Het Adaptive Case Management platform van AXI biedt een flexibele en aanpasbare oplossing die mee evolueert met alle wijzigingen die in een proces en de bredere context ervan optreden zoals veranderingen in procedures en de werkomgeving, in relatie met partners, in de wetgeving, etc. Op die manier laat Adaptive Case Management toe om cases op een efficiënte manier te behandelen

De kenniswerker centraal: complexe processen eenvoudig automatiseren met Adaptive Case Management

In deze webinarreeks maken Koen De Maesschalck, Case Management Expert, en Koen Laurijsen, Business Consultant Publieke Sector, u wegwijs in het Adaptive Casee Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren en beroepen. 

Tijdens onze Adaptive Case Management QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices zien hoe het mogelijk is om processen te stroomlijnen, goed op te volgen en inzichtelijk te maken. 

Maak een QuickStart dankzij onze vier Adaptive Case Management voor Kenniswerkers webinars

Introductie tot Adaptive Case Management & Smart Process Automation

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe kenniswerkers bij de uitvoering van complexe processen stap voor stap vlot en efficiënt begeleid kunnen worden dankzij het opdelen van het proces in concrete taken, het doeltreffend analyseren en structureren van informatie en het automatiseren van taken.

Meer details
End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal subsidieproces

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe het Adaptive Case Management platform van AXI u geavanceerde ondersteuning kan bieden voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van subsidiebeheer.

Meer details
End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal bezwaar- en beroepproces

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe het Adaptive Case Management platform van AXI u geavanceerde ondersteuning kan bieden voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van bezwaar- en beroepbeheer.

Meer details
Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisatie van informatiegestuurd werk

Tijdens dit on-demand webinar belichten we Case Management Model and Notation (CMMN) en laten we zien hoe het Adaptive Case Management platform van AXI het modelleren van alle CMMN elementen ondersteunt.

Meer details