Case management software
voor de overheid

AXI Adaptive Case Management is een flexibel en vlot aanpasbaar digitaal platform waarmee overheidsorganisaties hun bedrijfsprocessen en dossiers efficiënter kunnen beheren en vlot kunnen samenwerken.

Afbeelding
Kenniswerkers op kantoor
Image frames

Digitaal dossierbeheer voor klantgerichte organisaties

 

Met AXI Adaptive Case Management bieden we kenniswerkers uit de overheid en uit middelgrote tot grote organisaties een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren.

 

Adaptive case management voor de overheidsmedewerker

 

  • Als partner voor de overheid bieden we een adaptive case management oplossing aan die kenniswerkers aanmoedigt om resultaatgericht te werken. Met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening en de strenge regelgevingen inzake naleving van wettelijke termijnen, informatiebeveiliging en standaardisering.
  • De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders.
  • Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij. 

Ontdek AXI Adaptive Case Management

AXI Adaptive Case Management biedt een aanpasbaar en flexibel platform dat snel gebruiksklaar is. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren:

 

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke low-code modelleeromgeving

  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk

  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

 

Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

 

Ontdek het platform

AXI Adaptive Case Management in het kort

Efficiënt samenwerken rond informatie

AXI Adaptive Case Management laat overheidsmedewerkers toe om efficiënter samen te werken en de dienstverlening te optimaliseren. Omdat cases uit complexe stromen van informatie bestaan, gaat veel aandacht naar de stroomlijning van de communicatie binnen de entiteit en het beleidsdomein en met andere publieke en private partners.

Kortere doorlooptijd

De software is zelflerend en kan zelfstandig beslissingen nemen in een case. Indien handmatige verwerking aangewezen is, kan de case behandelaar zelf de stappen en de route in het proces van de behandeling bepalen. Via een ingenieuze event processing engine wordt de case vooruitgang geautomatiseerd en wordt elke beweging getraceerd.

Flexibility by design

AXI Adaptive Case Management biedt een flexibele en aanpasbare oplossing die mee evolueert met alle wijzigingen die in een proces en de bredere context optreden: veranderingen in de procedures en werkomgeving, in relatie met publieke en private partners, in de wetgeving, etc. Op deze manier laat het Adaptive Case Management platform van AXI toe om cases op een efficiënte manier te behandelen, ook als het verloop van het proces vooraf niet zomaar valt vast te leggen.

Inzetbaar voor elk dossiertype

Een adaptieve oplossing is essentieel om overheidsmedewerkers te ondersteunen bij het behandelen van diverse dossiertypes en het integreren van uiteenlopende informatie. AXI Adaptive Case Management wordt succesvol ingezet voor de behandeling van subsidieaanvragen, eisen, klachten, controles, inspecties, geschillen, juridische dossiers, parlementaire vragen, etc. 

Naadloze integratie met M365, e-loket en backoffice

De software is een bindmiddel voor informatiecentralisatie. Om het platform optimaal inzetbaar te maken, kunnen e-mails rechtstreeks vanuit Outlook in een dossier worden geplaatst. Documenten kunnen vanuit de software direct worden opgevraagd en weggeschreven in SharePoint. De oplossing integreert naadloos met een e-loket en wordt veilig ingepast in de bestaande ICT-omgeving.

Snel gebruiksklaar en eenvoudig aanpasbaar

De technologie is ontworpen om het dossierbeheer continu te kunnen optimaliseren. AXI Adaptive Case Management is een low-code totaaloplossing om case management te automatiseren. Hierdoor kan de software opgeleverd worden in een tijdspanne die drie tot vier maal korter is dan andere aanbieders. Om de oplossing vlot naar wens aan te passen, werken we agile met iteratieve ontwikkelcycli.

Axi frame

On-demand webinarreeks

 

De kenniswerker centraal: complexe processen eenvoudig automatiseren met AXI Adaptive Case Management

 

Tijdens de Adaptive Case Management webinarreeks laten onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices zien hoe het mogelijk is om processen te stroomlijnen, goed op te volgen en inzichtelijk te maken.